"אופנות משתנות, סגנון נשאר לנצח", אמרו מביני עניין. נדמה שהם היו כוללים גם את הנמכת התקרות או את אריחי הקרמיקה האפורים במטבח שהיו אופייניים לשנות ה-80 של המאה שעברה.

הפרויקט: זוג צעיר+ילדה רכש דירה ורצה להעניק לה מתיחת פנים ליצירת אווירה בהירה, עדכנית ואוורירית (שתיקח בחשבון את אהבות וצרכי כל בני הבית).

ההשראה: שני בעלי הבית חובבי ספרים מושבעים. הצורך ביצירת מקום לכל הספרים, בשילוב עם הצורך בהסתרת מערכת המיזוג, הוביל ליצירת ספריה גדולה שנבנתה במיקום מרכזי ולא קונבנציונלי, ליד שולחן האוכל. סביבה אורגן הבית כולו.

התהליך: תכנון מלא של הבית, ורכישת כל התכולה (כולל קערת הפירות). הסרת הנמכת התקרה; הסרת שלושה קירות פנימיים קטנים לפתיחת החלל; בניית הספריה ממדפי גבס ארוכים וחיפויים מעץ אלון; צמצום המזווה/חדר הכביסה ושימוש בדלת נסתרת מאחורי הספריה כנישה למכונת כביסה ומייבש; החלפת חזיתות ארונות המטבח התחתונים; הסרת ארונות המטבח העליונים והחלפתם בכוורת פתוחה ובארונות פונקציונליים בעלי מראה נקי יותר; החלפת אריחי הקיר במטבח; הנחת פרקט עץ אלון בחלל המרכזי של הבית; תכנון תאורה; רכישת ריהוט ופריטים משלימים וארגונם במרחב; הענקת נגיעות אישיות של אהבה בכל מקום.