כשמיטל רק התחילה ליצור בקונדיטוריה הביתית שלה,  היה לה חלום, שכאשר תגדל, תהפוך את יחידת הדיור שבביתם למקום לאפייה ולסדנאות.

וכשזה קרה, נוצרו צרכים שהיה צריך לתת להם מענה: מקום אחסון רב לחומרי גלם ואריזה, אי גדול, סביבו יוכלו להתקיים סדנאות ומשטחים נדיבים לעבודה השוטפת.
המראה הכללי הנבחר היה שילוב של לוק תעשייתי וטאצ' ביתי. במטבח החדש יצרתי מסגרת לארונות באמצעות קונסטרוקציית ברזל זוויתי מחורר. הארונות עצמם צופו פורמייקה כהה. במרכז החלל מיקמתי משטח נירוסטה גדול שמשמש לעבודה שוטפת ולסדנאות ועמדת עבודה לערבול ושקילה.

חלונות גדולים תוכננו כך שתאורה טבעית תיכנס לקונדיטוריה. לצד זה, נבחרה תאורה תעשייתית, שכוונה למשטחי העבודה ואפשרה מספר מצבים להתאמה מירבית לצרכים השונים. בנוסף, נוצר אזור למשרד ביתי, הוספת חדר שירותים למשתמשי ומבקרי העסק.

וכך יחידת הדיור הקטנה הפכה למתחם נוח ומלא השראה לעבודה של מיטל ושל הלקוחות שלה.

 

לאורך תהליך העבודה ליווה אותנו משפט הומור פנימי... בערב הפתיחה החגיגי הרגשתי שמשהו חסר לי על הקיר, משהו שייתן נופך אישי וקריצה לפרוייקט הכיפי הזה. צ'יק צ'ק הכנתי שבלונה שנכתב בה המשפט הזה, שהפך להיות נקודה משמחת, בלתי צפויה ודומיננטית בחלל.

מיטל וערן היה עונג גדול(וגם טעים) לעבוד איתכם.

מבט מהאי
אי נירוסטה
ארונות אחסון
ארונות אחסון
מבט למטבח
קיר השראה ופרקטיקה
עמדת מיקסרים
עמדת מיקסרים
עמדת מיקסרים
מבט למטבח
מבט למטבח
שרותים
צנצנות אחסון
אחסון
פרט מהאי
פרט מהמטבח
1/1