בני הזוג ושלושת ילדהם בחרו להרוס את ביתם מהיסוד ולבנות אותו מחדש בהתאם לצרכיהם המשתנים.

הם חלמו על בית מואר, פונקצונלי וחם עם טוויסט תעשייתי.

דרך ארוכה ומורכבת עברנו משלב הריסת הבית ועד ליום הצילומים.

בקומת הכניסה ממוקם החלל הציבורי עם מטבח וסלון רחב ידיים לשהייה, אירוח וחיבור מקסימלי של הבית לחצר ע"י ויטרינות גדולות על כל החזיתות.

בקומה העליונה מוקמו חדרי השינה והרחצה של כל בני המשפחה.

וכדי לתת מענה שלם לצרכים שלהם, נחפרה קומת מרתף שמשמשת את הילדים כחדר פנאי, ממ"ד וחדר ייעודי לחתולים (בחייJ, עכשיו אני יכולה להגיד שאני מעצבת חללים לחתולים).

בפרוייקט הזה הייתה חגיגת נגרות בהתאמה אישית ובעיצוב מוצר מותאם, למשל, דלת כניסה רחבה ומיוחדת, מדרגות רחבות עם שילובי חומרים, פרטי נגרות בחללי הרחצה, ארון כניסה מחורר וייחודי  ומטבח משולב עץ ונירוסטה.

כמו בכל חלל אני מחפשת למצוא את הדבר הייחודי שיהיה חלק משמעותי ונוכח, ובבית הזה יצירותיה של אם הלקוחה מעטרים את הבית, בין השאר כעבודה מרכזית הדפסנו צילום צבעוני ומשמח שצילמה באוגנדה.

התוצאה הסופית היתה בית מלא בניגודים שמשחקים על התפר הדק בין חם וקר, בהיר וכהה, תעשייתי וביתי.

1/1