"אליה וקוץ בה", לבטח הייתה המחשבה השלישית שעברה בראשם של בני המשפחה שהגיעו לדירת הקבלן הזו ברמת השרון. מיד אחרי "איזה נוף! ובריזה!" ואחרי "קצת קטן המטבח, לא?"

הפרויקט: שדרוג דירת קבלן.

ההשראה: כאן גרים בכיף – חלל משפחתי מותאם לצרכים היום-יומיים של יושבי הבית.

התהליך: המטבח הקטן עוצב מחדש לניצול מקסימלי של החלל, ולמתן אפשרות לקיומן של ארוחות משפחתיות; הסלון נצבע מחדש והונח בו פרקט עץ; שירותי האורחים שודרגו באמצעות כיור חדש ומשטח כיור שמעניק כתם צבע לחלל; חיפוי אריחים לבנים חדש בשירותי הילדים, החלפת כיור, ארון ואסלה. נגיעה עיצובית קטנה באמצעות שדרוג שרפרפי IKEA באמצעות פי.וי.סי מודפס; צביעת חדרי הילדים ויצירת חדר משחקים מרווח כמו גם חדר שינה משותף שיתאים לאופיים של שני דייריו; תכנון חדר ארונות מפנק בחדר השינה של ההורים; פירוק השירותים בחדר הרחצה של ההורים, וחלוקה מחודשת של החלל. התקנת דלת הזזה פנימית ליצירת מקלחון מרווח וכיור מעץ אלון שיכול לשמש גם כמקום לאחסון; הוספת טקסטיל מתאים בכל אחד מהחדרים להענקת מראה כולל שנעים לחיות בו.